• Volvo V40
  • Volvo V40
  • Volvo V40
  • Volvo V40
  • Volvo V40
  • Volvo V40

Volvo V40

Volvo V40

Volvo innovációk

Minden, amit teszünk, azt az emberek igényeire szabjuk, hogy egyszerűbbé és élvezhetőbbé tegyük az életüket. A legnagyobb eredményeket a gazdaságosság, az internetes kapcsolódás és a biztonság területén értük el. A legfrissebb újdonságaink: Drive-E, Sensus és az IntelliSafe.

Volvo V40

Többrétegű kapcsolat

A Volvo technológiáinak mögöttes célja mindig az, hogy minél több szintű kapcsolatot teremtsen Ön és az autója között. Tájékoztatás, szórakozás, segítség? Exkluzív megoldásaink mindenben Önt segítik, attól függően, mikor mire van igénye. Így Ön könnyedén és ösztönösen irányíthatja és testre szabhatja az autóvezetés minden pillanatát.

Volvo V40

Itt mindent Ön irányít

A Sensus Connected Touch alkalmazás érintőképernyővé változtatja a 7 colos fedélzeti monitort, melynek segítségével online szolgáltatások széles választéka érhető el. További információt a videók letöltéséből tudhat meg.

Volvo V40

Praktikum és elegancia

A Volvo csomagtér tartozékai mindkét igénynek maximálisan megfelelnek, s ezzel könnyebbé teszik a mindennapokat. Néhány tartozék színre fújva is megrendelhető, hogy a praktikusság semmiképp se szabjon gátat az egyediségnek és az esztétikusságnak.

Volvo V40 aktuális ajánlataink

Kérdése van? Ajánlatot kér?

Volvo Hovány Kecskemét

Kecskemét, Szent László krt. 70.
Tel.: +36 76 502-800

Nyitvatartás:
Hétfő-Péntek: 08:00-17:00
Szombat: 08:30-12:00
Szerviz: Hétfő-Péntek 08:00-17:00